Duszone nóżki cielęce z pomidorkami i ziemniakami

  • Duszone nóżki cielęce z pomidorkami i ziemniakami

Główny składnik: nóżki cielęce, ziemniaki

1 słoik Lacroix cielęcego (400 ml), 1.2 kg nóżek cielęcych, 12 szalotki (obrane), 20 pomidorów cherry, 3-4 ząbki czosnku (obrane), 3 laski selera, 20 pestek z czarnych oliwek, 20 małych młodych ziemniaków, 500 ml białego wina, Sól i pieprz

Nasze zalecenia dotyczące tego przepisu

Owalna brytfanna country

  • Owalna brytfanna country

Gwarantuje ona sukces pieczenia. Kształt podstawy ...
» więcej Owalna brytfanna country

Brytfanna Multi Magic Edition

  • Brytfanna Multi Magic Edition

Gwarancje sukces pieczenia. Niezwykle uniwersalna do ...
» więcej Brytfanna Multi Magic Edition





Kontakt

Czy masz jakieś pytania, sugestie lub życzenia w odniesieniu do naszych produktów? Dział Obsługi Klienta Fissler z przyjemnością pomoże.

» kontakt

Znajdź Partnera

Szukasz sprzedawcy produktów Fissler? Tutaj znajdziesz adresy sklepów Fissler w Polsce.


» znajdź partnera