German Christmasl Loaf

  • German Christmas Loaf

Główny składnik: flour
Czas przygotowania: 30 Min.

500 g flour, 20 g baking powder, 175 g butter for the dough, 230 g sugar, 1/4 tsp. vanilla extract, 1 pinch salt, 1 tblsp. rum, Grated peel of 1/2 untreated lemon, 2 eggs, 250 g cottage cheese, 50 g pistachios, 100 g walnuts, 125 g marzipan, 2 tsp. powdered sugar, 100 g butter for the top

Nasze zalecenia dotyczące tego przepisu

Pierścień podtrzymujący

  • Pierścień podtrzymujący

Idealny do ustawienia miski do ubijania. Praktyczna ...
» więcej Pierścień podtrzymujący

Brytfanna

  • Brytfanna

Więcej radości z życia dzięki Fiamma. Niska ...
» więcej Brytfanna





Kontakt

Czy masz jakieś pytania, sugestie lub życzenia w odniesieniu do naszych produktów? Dział Obsługi Klienta Fissler z przyjemnością pomoże.

» kontakt

Znajdź Partnera

Szukasz sprzedawcy produktów Fissler? Tutaj znajdziesz adresy sklepów Fissler w Polsce.


» znajdź partnera