Hungarian Letcho

  • Hungarian Letcho

Główny składnik: potatoes
Czas przygotowania: 30 Min.

500 g potatoes, 400 g fresh sauerkraut, 2 onions, 1-2 tblsp. clarified butter, 500 g shopped meat (half beef, half pork), salt, pepper, paprika, ¼ liter beef fond, 100 ml crème fraîche, 100 ml dry white wine,

Nasze zalecenia dotyczące tego przepisu

Młynek do pieprzu

  • Młynek do pieprzu

Dla przyprawiania dań świeżo mielonym pieprzem. ...
» więcej Młynek do pieprzu

Zestaw akcesoriów kuchennych (6 szt.)

  • Zestaw akcesoriów kuchennych (6 szt.)

Pięć w jednym. Zestaw pięciu najważniejszych akcesorió...
» więcej Zestaw akcesoriów kuchennych (6 szt.)





Kontakt

Czy masz jakieś pytania, sugestie lub życzenia w odniesieniu do naszych produktów? Dział Obsługi Klienta Fissler z przyjemnością pomoże.

» kontakt

Znajdź Partnera

Szukasz sprzedawcy produktów Fissler? Tutaj znajdziesz adresy sklepów Fissler w Polsce.


» znajdź partnera