Hungarian Letcho

  • Hungarian Letcho

Główny składnik: potatoes
Czas przygotowania: 30 Min.

500 g potatoes, 400 g fresh sauerkraut, 2 onions, 1-2 tblsp. clarified butter, 500 g shopped meat (half beef, half pork), salt, pepper, paprika, ¼ liter beef fond, 100 ml crème fraîche, 100 ml dry white wine,

Nasze zalecenia dotyczące tego przepisu

Wielofunkcyjny Finecut

  • Wielofunkcyjny Finecut

Małe i ostre! Wielofunkcyjny Finecut firmy Fissler, ...
» więcej Wielofunkcyjny Finecut

Przecierak

  • Przecierak

Zupy kremowe, pyszne puree i dżemem. Wysokiej jakoś...
» więcej Przecierak





Kontakt

Czy masz jakieś pytania, sugestie lub życzenia w odniesieniu do naszych produktów? Dział Obsługi Klienta Fissler z przyjemnością pomoże.

» kontakt

Znajdź Partnera

Szukasz sprzedawcy produktów Fissler? Tutaj znajdziesz adresy sklepów Fissler w Polsce.


» znajdź partnera