Marinated beef Rhineland style

  • Marinated beef Rhineland style

Główny składnik: beef
Czas przygotowania: 30 Min. - Marinating time: 4 days

For the marinade:, 1 bunch of greens, ready to cook, cut into small pieces, 1 onion, diced, 500 ml dry red wine, 150 ml red wine vinegar, 2 bay leaves, 8 juniper berries, 4 cloves, 1 tsp mustard seeds, 1 tsp marjoram and coriander, Salt, pepper, , 1 kg roast beef, 2 tbsp cooking oil, 1 tbsp balsamic vinegar, 2 tbsp raisins, 1 tbsp sliced almonds, 2 tbsp sugar beet molasses, Sauce thickener

Nasze zalecenia dotyczące tego przepisu

Wkładka perforowana

  • Wkładka perforowana

Dzięki tej wkładce w szybkowarze można gotować ...
» więcej Wkładka perforowana

Kosz do smażenia

  • Kosz do smażenia

Na jeszcze większą różnorodność w szybkiego dział...
» więcej Kosz do smażenia





Kontakt

Czy masz jakieś pytania, sugestie lub życzenia w odniesieniu do naszych produktów? Dział Obsługi Klienta Fissler z przyjemnością pomoże.

» kontakt

Znajdź Partnera

Szukasz sprzedawcy produktów Fissler? Tutaj znajdziesz adresy sklepów Fissler w Polsce.


» znajdź partnera