Mussels in Wine Sauce

  • Mussels in Wine Sauce

Główny składnik: mussels
Czas przygotowania: 25 Min.

1 kg fresh mussels, 3 red onions, 2 carrots, 1/2 celery root, 1 leek, 600 ml white wine, 1/2 untreated lemon, 2-3 bay leaves, 4-6 black peppercorns, Salt

Nasze zalecenia dotyczące tego przepisu

Brytfanna

  • Brytfanna

Brytfanna linii pro. Szczególnie nadaje się do gotowania ...
» więcej Brytfanna

Rondel do serwowania

  • Rondel do serwowania

Zdrowe i przepyszne. Tego rodzaju rondel z  ...
» więcej Rondel do serwowania





Kontakt

Czy masz jakieś pytania, sugestie lub życzenia w odniesieniu do naszych produktów? Dział Obsługi Klienta Fissler z przyjemnością pomoże.

» kontakt

Znajdź Partnera

Szukasz sprzedawcy produktów Fissler? Tutaj znajdziesz adresy sklepów Fissler w Polsce.


» znajdź partnera