Osso buco alle milanese

  • Osso buco alle milanese

Główny składnik: veal shank
Czas przygotowania: 45 Min.

1-2 tblsp. wheat flour, Cayenne pepper, 2 medium-sized slices veal shank (750 - 1000 g), 200 g celery root, 1 tblsp. clarified butter, Salt, pepper, 1 tblsp. lemon juice, 200 ml dry white wine, 1/4 liter beef broth, 3 sage leaves, A few rosemary leaves, 1/2 bunch French (smooth) parsley, 1 clove garlic, 1/4 lemon

Nasze zalecenia dotyczące tego przepisu

Brytfanna z pokrywką

  • Brytfanna z pokrywką

Zapewnia, że pieczone potrawy pozostają naprawdę ...
» więcej Brytfanna z pokrywką

Pieprzniczka

  • Pieprzniczka

Chcesz zaostrzyć smak swoich potraw? Młynek do pieprzy ...
» więcej Pieprzniczka





Kontakt

Czy masz jakieś pytania, sugestie lub życzenia w odniesieniu do naszych produktów? Dział Obsługi Klienta Fissler z przyjemnością pomoże.

» kontakt

Znajdź Partnera

Szukasz sprzedawcy produktów Fissler? Tutaj znajdziesz adresy sklepów Fissler w Polsce.


» znajdź partnera