Viennese Tafelspitz (braised meat)

  • Viennese Tafelspitz (braised meat)

Główny składnik: turkey fillets
Czas przygotowania: 10 Min.

2 turkey fillets (approx. 400 g each), Fresh lovage, chervil, marjoram, 2 bunches of greens, cleaned and finely chopped, 2 onions, diced, 1 bay leaf, 1 tsp white pepper corns, 1 apple with red skin, 2 tbsp butter, 300 ml meat stock, 2 tbsp corn flour, 3 tbsp cream, 3 tbsp horseradish, Salt, pepper, Lemon juice, Pinch of sugar

Nasze zalecenia dotyczące tego przepisu

Rondel

  • Rondel

Rondel ze stali nierdzewnej linii Solea ® z powierzchnią ...
» więcej Rondel

Rondel

  • Rondel

Gdy czujesz się trochę głodny. Do szybkiego przygotowania ...
» więcej Rondel





Kontakt

Czy masz jakieś pytania, sugestie lub życzenia w odniesieniu do naszych produktów? Dział Obsługi Klienta Fissler z przyjemnością pomoże.

» kontakt

Znajdź Partnera

Szukasz sprzedawcy produktów Fissler? Tutaj znajdziesz adresy sklepów Fissler w Polsce.


» znajdź partnera