Metody przygotowania

fissler teaserbild5 fernoestlich 23

Podsmażanie
Kiedy podsmażamy potrawy małe kawałki różnych produktów spożywczych są szybko smażone na niewielkiej ilości oleju. Wszystkie składniki są nieustannie mieszane za pomocą łyżki wok. Łyżka i łopatka do woka Black@Edition firmy Fissler zostały specjalnie zaprojektowane do okrągłego kształtu woka.


Smażenie w głębokim oleju
Dzięki  kształtowi półkuli i dużej powierzchni, woki są idealne do smażenia w głębokim oleju, nawet jeśli przygotowujesz duże porcje. Metoda ta daje możliwość gotowania pysznej i soczystej żywności w chrupiącej panierce.

fissler teaserbild7 fernoestlich 11

Gotowanie na parze
Gotowanie na parze pozwala na zachowanie autentycznego smaku. Ten delikatny sposób gotowania zachowuje wartość odżywczą żywności. Dlatego jest to bardzo popularna metoda oraz dlatego, że jest prosta i daje apetyczny wygląd żywności. Istnieje szeroki wachlarz potraw z kurczaka na parze, poprzez pierogi i warzywa. Gotowanie na parze to świetny sposób tworzenia nowych potraw.


Rodzaje Woków
Fissler oferuje różne rodzaje woków ze stali nierdzewnej i aluminium. Wok Profi wykonany jest ze stali nierdzewnej. Wok Kanton oraz Wok z długimi uchwytami posiadają powłokę antyadhezyjną. Każdy Wok oferuje wiele korzyści, przygotowując pyszne dania egzotyczne.




Kontakt

Czy masz jakieś pytania, sugestie lub życzenia w odniesieniu do naszych produktów? Dział Obsługi Klienta Fissler z przyjemnością pomoże.

» kontakt

Znajdź Partnera

Szukasz sprzedawcy produktów Fissler? Tutaj znajdziesz adresy sklepów Fissler w Polsce.


» znajdź partnera

Biuletyn

Promocje, konkursy i pyszne potrawy. Biuletyn poinformuje Cię bez zobowiązań i za darmo.

» zaprenumeruj biuletyn