Nóż allround

knives zones 12

Nóż szefa kuchni jest wszechstronny. Każda część ostrza jest odpowiednia do konkretnych zastosowań.

1. Przednia część ostrza do cięcia małych warzyw i owoców, np. szalotka lub czosnek.

2. Środkowa część jest do cięcia miękkich i twardych pokarmów. Lekko wygięty kształt ostrza jest idealny do mielenia mięsa, ziół i do siekania warzyw.

3. Tylna część ostrza służy do żywności, która jest trudna do przecięcia. Przenoszenie mocy jest tutaj optymalne.

4. Mocne strony ostrza mogą być używane do rozbijania drobnych kości lub łamania skorupiaków.

5. Szeroka strona ostrza jest przydatna do przyciskania filetów i do podnoszenia żywności, np. ziół.




Kontakt

Czy masz jakieś pytania, sugestie lub życzenia w odniesieniu do naszych produktów? Dział Obsługi Klienta Fissler z przyjemnością pomoże.

» kontakt

Znajdź Partnera

Szukasz sprzedawcy produktów Fissler? Tutaj znajdziesz adresy sklepów Fissler w Polsce.


» znajdź partnera

Biuletyn

Promocje, konkursy i pyszne potrawy. Biuletyn poinformuje Cię bez zobowiązań i za darmo.

» zaprenumeruj biuletyn